Onze kieslijst voor de verkiezingen 2022-2026 is bekend!

Onze (nieuwe) ploeg: een alleskunner voor de zware inzet: stabiel, betrouwbaar en robuust.
BBM / BBB Bondgenoot heeft op 12 januari de kieslijst vastgesteld voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Na eerder het partijprogramma te hebben vastgesteld, gaat BBM / BBB Bondgenoot nu met een groep zeer capabele, enthousiaste mensen vol vertrouwen de verkiezingen in om dit programma tot uitvoering te brengen. Een gezonde mix van leeftijd en (politieke) ervaring, mensen die staan voor de identiteit en cultuur van Moerdijk als geheel en van alle kernen afzonderlijk. Op de lijst van BBM / BBB Bondgenoot staan dan ook een paar nieuwe, wellicht zeer verassende namen:

Kandidaten kieslijst:


Peter Stehouwer (lijsttrekker)
Jaap Kamp (voormalig wethouder en raadslid namens het CDA)
Lia Damen
Ger Laheij (voormalig burgerraadslid namens OM)
Hans Schreuders (momenteel raadslid namens het CDA)
Marijn de Deugd 
Bert de Deugd
Kitty Stoop 
Esther Breure-Fijneman
Wim de Pijper


Daarnaast zijn er een aantal prominente mensen als ondersteuner bijgekomen die we in de komende raadsperiode wellicht al gaan tegenkomen als burgerraadslid voor BBM / BBB Bondgenoot.
Meelezers/ondersteuners:

Ivo Dierks 
Conrad Mol 
Pierre Sweep 09-12-2021
Ons conceptverkiezingsprogramma staat online. Uiteraard is dit een "levend" document en wordt het aangepast als de actualiteit ons inhaalt of we -met name door u- aanscherping invoegen of toegevoegde inzichten verkrijgen.

Op 24 november jl. is de lokale politieke partij Burger Belangen Moerdijk (BBM) een bondgenootschap aangegaan met BoerBurgerBeweging (BBB). De landelijke partij van o.a. Caroline van der Plas gaat niet zelf deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022, maar heeft gekozen voor bondgenootschappen, lees samenwerking, aan te gaan met een select aantal lokale partijen in den lande (max. 30) die het programma van BBB en vice versa onderschrijven. Vorige week hebben we als een van de eersten de intentie overeenkomst met hen getekend.