Press "Enter" to skip to content

Peter van der Bom

Peter van der Bom (1956) woont in Standdaarbuiten en is getrouwd met Yvonne. Samen hebben zij drie zoons en drie kleinkinderen.

In hun gezin staan Sport en Gezondheid centraal. Peter is zelfstandig ondernemer, verkoopt sportmedische hulpmiddelen en is actief als paramedisch fitnessinstructeur in Standdaarbuiten. Zijn medische achtergrond en ervaring als Wijk- en Oncologie- verpleegkundige, in combinatie met Sportmassage en Fitness, is uitstekend toepasbaar in de begeleiding van sporters en specifiek ouderen die meer willen bewegen.
Daarnaast is hij opgeleid als Bedrijfskundig manager. Na eerder uit nieuwsgierigheid gesnuffeld te hebben aan de lokale politiek heeft hij er nu voor gekozen om zich vanuit BBM actief in te zetten om de kwaliteit van Sport, Welzijn en Cultuur in de gemeente Moerdijk te verbeteren.

Het belangrijkste aandachtsveld is voor hem de Algemene gezondheidszorg waarbij het vizier vooral gericht is op Sporters en Ouderen. Betrokken, Betrouwbaar en Menselijk zijn voor BBM kernwaarden die hem aanspreken. Peter vind het belangrijk dat mensen zo lang als mogelijk de eigen regie behouden.