Press "Enter" to skip to content

Fractievoorzitter en raadslid Peter Stehouwer

Peter Stehouwer (1960) woont samen met Marlene Uyttenhove in de watertoren te Zevenbergen. Hij heeft twee geweldige kleindochters van de zoon van Marlene: Jayden Amberley (10) en Ashlynn-Sky (7).

Als geboren en getogen “Bovensloter” woont hij inmiddels al weer zo’n 30 jaar in West-Brabant (Breda, Moerdijk, Zevenbergen) en draagt hij Moerdijk, zowel de kern als de gemeente met haar kernen, een zeer warm hart toe. Geen haar op z’n hoofd, voor zover nog aanwezig, die denkt aan (ooit) vertrekken

Peter is werkzaam als zelfstandig ondernemer (www.caydens.com) en houdt zich voornamelijk bezig met import, groothandel, verkoop en installatie van m.n. biomassaverbranding, warmtepompen, zonnepanelen en -boilers en airconditioners. Een sterke focus dus op economie, duurzaamheid en ecologie. Opgeleid als Civiel Ingenieur en Bedrijfskundige, heeft ook de fysieke infrastructuur zijn warme belangstelling.

Hij is als initiator en voorzitter van KernWaarde Moerdijk (Moerdijkregeling) bekend geraakt met en (nog meer) geïnteresseerd geraakt in de lokale politiek. Hij is na afloop van dit proces en het bereiken van het doel, door meerdere partijen gevraagd om zich bij hen aan te sluiten. Hij heeft destijds bewust gekozen voor BBM. Hij zegt dat hij deze partij oprecht het meest betrokken, betrouwbaar en menselijk vind, en daarbij sluit het goed aan bij zijn politieke ideeën en idealen.

Linkedin